al

Investicije / PROJEKTI

Apartmani, jezera, koloseum: "Bijeli Grad" u Trebinju dobija svoje obrise

24.04.2019. 10:12 / Izvor: Akta.ba

Nakon završene prve faze izgradnje Grada Sunca u Trebinju nastavlja se rađanje još jednog dijela koji zasigurno neće ostaviti nikoga ravnodušnim, jedinstven koncept grada u gradu -''Bijeli Grad''.

Sa raznolikom ponudom ovog dijela kompleksa Bijeli grad će činiti nerazdvojni dio cijelokupne turističko-ugostiteljske ponude Grada Sunca.

''Bijeli Grad'' obilovat će luksuznim objektima rađenim od vrhunskih materijala. Propratni sadržaji omogućit će uživanje u kulturnim i zabavnim sadržajima, a svaki objekat obezbjeđuje potrebnu privatnost i pruža udobnost i mir.

 

Velike zelene površine, staze za šetnju svakako će upotpuniti zahtjeve za odmorom svih posjetilaca. U centralnom dijelu ''Bijelog Grada'' nalazit će se vještačko jezero i koloseum.

''Bijeli Grad'' posjeduje 160 apartmana i restorane sa različitom gastro ponudom.

Arhitektura i sadržaji ''Bijelog Grada'' imat će obrise svih kultura koje su gravitirale na ovim prostorima.

"Prilikom projektovanja Bijelog grada vodili smo računa o svakom detalju. Prijatna šetnja pored fontane i najraznovrsnijeg cvijeća uskoro će biti dio vašeg odmora", poručuju investitori.

Kako se navodi na Facebook stranici projekta, stručni tim kompleksa Grada Sunca radi punom snagom kako bi završio planirane projekte na vrijeme.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Investicije