Apolo gradi novi objekt po najsuvremenijim Škodinim standardima

14.04.2014. 15:55 / Izvor: eKapija.ba
Apolo gradi novi objekt po najsuvremenijim Škodinim standardima

Firma Apolo iz Mostara, ovlašteni trgovac i serviser vozila marke Škoda u Mostaru i Hercegovini, sa svojim asortimanom vozila predstavila se na ovogodišnjem sajmu u Mostaru.

Kompanija Apolo iz Mostara, ovlašteni trgovac i serviser vozila marke Škoda u Mostaru i Hercegovini, sa svojim asortimanom vozila predstavio se na ovogodišnjem sajmu u Mostaru, koji je svečano zatvoren ove subote. Davor Jelić, iz odjela prodaje ove firme, kaže da  su bili zadovoljni posjetom njihovom štandu, sa obzirom na na tešku ekonomsku situaciju u zemlji.

Govoreći o novinama navodi da je njihova kompanija počela sa izgradnjom novog objekta koji se radi po najnovijim Škodnim standardima, a koji bi trebao biti gotov do srpnaj/jula ove godine.

Zgrada će se nalaziti na Bišće polju kod Mostara, u blizini njihovog sadašnjeg poslovnog objekta, kaže nam Jelić.

Inače, Sajam gospodarstva Mostar 2014. održan je od 8. do 12. travnja/aprila i unatoč iznimno teškoj ekonomskoj i socijalnoj situaciji opravdao je očekivanja, navode organizatori. Opću sajamsku izložbu, pratile su i tradicionalne podsajamske manifestacije Sajam turizma, Sajam knjige i grafičke industrije te Sajam informacijskih tehnologija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije