Investicije / PROJEKTI

Banja Luka na putu da dobije idejno rješenje hotela "Palas"

Banja Luka dobija prvo idejno rješenje hotela "Palas" nakon nekoliko decenija, a sve to uz pomoć svjetski poznatog arhitekte Hanija Rašida i kompanije "Zepter".

09.11.2021. 11:24 / Izvor: Akta.ba

Gradonačelnik Draško Stanivuković razgovarao je sa predstavnicima kompanije "Zepter" i svjetski poznatim arhitektom Hanijem Rašidom o novom izgledu centralnog dijela grada.

Kako je rečeno, Banja Luka dobija prvo idejno rješenje hotela "Palas" nakon nekoliko decenija, a sve to uz pomoć svjetski poznatog arhitekte Hanija Rašida i kompanije "Zepter".

"Na ovaj način nastavljamo sa realizacijom svega onoga što smo dogovorili na sastanku koji je nedavno održan u Gradskoj upravi", rekao je gradonačelnik.

On je istakao da će uskoro biti predstavljeno kompletno idejno rješenje hotela "Palas", kao i idejna rješenja vidikovca na Banj brdu, najvećeg gradskog parka, mosta u Česmi, novi izgled prostora "Akvane".

 "Mi Banju Luku gledamo onakvu kakva treba da bude u decenijama koje su pred nama", zaključio je gradonačelnik.

PODIJELI:

TAGOVI:

#hotel Palas

#Banja Luka

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije