Investicije / NEKRETNINE

(BiH) PRODAJA APARTMANA NA VLAŠIĆU - PERO d.o.o. Zenica

16.01.2008. 16:20 / Izvor: eKapija.ba

Lokacija

Vikend objekat se nalazi na Babanovcu (Vlašić), u neposrednoj blizini Hotela Izgradnja i trenutno devastiranog hotela Mladost. Od ovih objekata je udaljen cca 50 m.

Lociran je s gornje strane puta koji vodi do skakaonice. Objekat posjeduje sve potrebne dozvole (urbanističku i građevinsku), te saglasnosti za neometano priključenje na svu infrastrukturu.

Smješten u odrasloj borovoj šumi sa pogledom na SRC Babanovac.

Objekat

Predmetni objekat čine dvije lamele trolamelnog objekta, spratnosti P+2+P. Korisna površina objekta je 202,79 m, i čine ga tri apartmana. Dva stana su dvoetažna, a jedan troetažni. Svaki apartman ima zaseban ulaz, i može potpuno nezavisno funkcionisati.

Apartman br. 1 je dvosoban, i čine ga dnevni boravak sa kuhinjom i balkonom, hodnikom i kupatilom u prizemlju, te većom spavaćom sobom sa balkonom na spratu. Korisna površina apartmana br. 1 je 46,66 m.

Apartman br. 2 je trosoban, i čine ga dnevni boravak sa kuhinjom i balkonom, hodnikom i kupatilom u prizemlju, te dvije spavaće sobe sa jednim balkonom na spratu. Korisna površina apartmana br. 2 je 53,77 m.

Apartman br. 3 je petosoban i troetažni. Ulaz mu je na prvom spratu, i tu se nalazi hodnik i kupatilo, odakle vodi stepenište do drugog sprata sa velikim dnevnim boravakom sa kuhinjom i trpezarijom, te dvije spavaće sobe. U potkrovlju se nalaze još dvije manje spavaće sobe. Ukupna korisna površina apartmana br. 3 je 102,36 m.

U arhitektonskom oblikovanju i materijalizaciji, objekat je rađen u skladu sa urbanističkim uslovima za datu lokaciju i sa tradicionalnom arhitekturom Vlašića.

Više informacija o apartmanima u okviru objekta na linkovima:

http://www.pero.com.ba/vlasic/apartman1.html

http://www.pero.com.ba/vlasic/apartman2.html

http://www.pero.com.ba/vlasic/apartman3.html

PODIJELI:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije