Cesar's Residence gradi zgradu sa zatvorenim bazenom vrijednu 7 miliona KM

23.05.2018. 11:42 / Izvor: Akta.ba
Cesar's Residence gradi zgradu sa zatvorenim bazenom vrijednu 7 miliona KM
OTVORI GALERIJU

Planirano je da objekat bude završen i useljiv do kraja februara 2019. godine.

"Na obali rijeke Neretve investitor Cesar's d.o.o. realizira izgradnju stambenog kompleksa Cesar's Residence. Objekat je smješten u ulici H. Zahirovića Lace, što ovom objektu daje još veći značaj gdje će budući stanari moći uživati u miru i žuboru rijeke Neretve bez uskraćenosti prednosti koji sa sobom nosi život u centru", kazali su za Akta.ba iz kompanije Cesar's Residence.

U neposrednoj blizini ovog objekta nalaze se mnogi uslužni centri, a nedaleko je i prepoznatljivi stari grad. Vrijednost cijele investicije iznosi 7 miliona KM, a stambeni objekat već je u fazi izgradnje.

"Planirano je da objekat bude završen i useljiv do kraja februara 2019. godine. Ukupna bruto površina objekta bit će 4921,50 m2, a Cesar's Residence će sadržavati 20 stanova. To su stanovi različitih struktura i bit će jednosobni, dvosobni i trosobni", dodali su iz kompanije Cesar's Residence.

Prodaja stanova

Objasnili su da su na prvom i drugom spratu veličina stanova od  64 m2 do 117 m2. Pored toga, u potkrovlju se nalaze dva penthousa od 212 m2 i 264 m2, a svi stanovi posjeduju terase.

"Cijene stanova već su poznate i kreću se između 2500 i 3000 KM po metru kvadratnom. Vlada velika zainteresovanost javnosti za ovaj stambeni kompleks, pa je shodno tome veliki dio stanova već je rezerviran", naglasili su iz Cesar's Residence.

 

 

Dodali su da se za sve informacije vezane za kupovinu stanova potrebno obratiti se ovlaštenom agentu prodaje Agency plus, dok se dodatne informacije o objektu mogu pronaći na stranici Cesar's Residence.

Ovaj projekat je radila firma Entasis, a izvođači radova su Amitea za grube radove, Gramer za zidarske radove, dok je Cesar's Residence zadužen za izolaciju.

"Prilikom izgradnje objekta birani su najkvalitetniji materijali, s ciljem što veće energetske efikasnosti i ugodnijeg života. Fasada je izrađena kombinacijom komapaktne termofasade sa pločama EPS debljine 15 cm i svim potrebnim slojevima montaže ventilisane fasade sa termoizolacijom kamene vune debljine 15 cm", kazali su iz Cesar's Residence.

Bazen, fitness, welness i spa

U sklopu ove zgrade gradi se i zatvoreni bazen, te finess sala. Bazen će biti smješten na suterenu -2 i posjedovat će zasebnu terasu, kao i dovoljan prostor oko bazena za odmor i uživanje.

"Ukupna površina namjenjena bazenu i prostoru oko njega iznosi 76,8 m2, dok je sama površina bazena 32 m2. Pored bazena na ovom suterenu bit će smještena i fitness sala, zajedno sa welnessom i spa. Na nivou ove etaže, nalazi se i dvorište koje je koncipirano kao zajedniči prostor za druženje i odmor svih stanara. Sama činjenica da se dvorište nalazi uz obalu rijeke Neretve govori dovoljno za sebe", istakli su iz kompanije Cesar's Residence.

Ono što je veoma bitno jeste da ovaj stambeni objekat neće sadržavati nikakve poslovne prostore, što budućim stanarima sigurno garantuje mirnu svakodnevnicu. Pored toga, za buduće stanare osiguran je i veliki broj garažnih mjesta smještenih na suterenu -1, te u prizemlju, a objekat će sadržavati 23 garažna mjesta.

"Stanari definitivno neće morati brinuti za svoju i sigurnost svoje porodice jer će zgrada biti opremljena video nadzorom i alarmom, a svi stanari imaju i mogućnost instalacije smart home sistema", poručili su iz kompanije Cesar's Residence.

M.R.R.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije