Danfas realizovao projekat opremanja proizvodne hale u Kalesiji

10.12.2014. 13:36 / Izvor: eKapija.ba
Danfas realizovao projekat opremanja proizvodne hale u Kalesiji
OTVORI GALERIJU

Svi radovi izvedeni su po najsavremenijim standardima gradnje. Instalirana i dva dimnjaka izrađena od inox-a prečnika 200 mm.

Firma Danfas d.o.o. iz Kalesije realizovala je još jedan izuzetno vrijedan projekat, a riječ je o nabavci i instalaciji materijala centralnog grijanja, vodoinstalacija i kanalizacije na proizvodnoj hali firme Engineering Windoors u Kalesiji, saopćeno je iz Danfasa.

Svi radovi izvedeni su po najsavremenijim standardima gradnje. Na objektu je instalirano kalorifersko grijanje proizvodnog prostora, te radijatorsko grijanje kancelarijskog prostora. Instalirana je kotlovnica snage 220 kW sa dva kotla na čvrsto gorivo od po 110 kW sa dva akumalcijska spremnika kapaciteta od po 2.000 litara.

Pored navedenog instalirana su i dva dimnjaka izrađena od inox-a prečnika 200 mm.

Ovim projektom firma Danfas d.o.o. nastavlja sa praksom pružanja usluga izvođenja mašinskih radova sa kompletnim rješenjima. Veliki značaj ovakve reference ogleda se u kvalitetu ugrađene opreme i kvalitetu same ugradnje. Prednost za investitora je objedinjena garancija na izvedene radove i materijal.

"Izuzetno sam zadovoljan dinamikom izvođenja radova na navedenom objektu, te odnosom investitora kada su u pitanju usaglašavanja, dogovori i drugo. Investitor koji zna šta želi ili onaj koji ima puno povjerenje u izvođača, predstavlja veliko olakšanje pri realizaciji ovakvih projekata", kazao je direktor firme Danfas d.o.o. Said Joldić.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije