Dell i BlackBerry razgovaraju o strateškom partnerstvu?

12.08.2013. 09:44 / Izvor: Business.hr
Dell i BlackBerry razgovaraju o strateškom partnerstvu?

Smatra se da bi ovakav konzorcij također mogao ponuditi kvalitetna rješenja velikim kompanijama koje žele imati istog dobavljača za svoja računala i mobilne telefone.

Dok se Dell bori oko vlasničke strukture i mogućeg preuzimanja od strane Michaela Della i Silver Lake Partnera, po kuloarima se govori kako je upravo Silver Lake učinio prvi korak i održao inicijalni sastanak s predstavnicima BlackBerryja, s temom moguće suradnje u budućnosti.

Navodno i uprava kanadske kompanije vidi mogući izlaz iz svojih financijskih problema u stranom investitoru ili partnerstvu s Dellom.

Suradnja dvije kompanije mogla bi riješiti sve njihove probleme, nagađa se. Dell bi dobio pristup rastućem tržištu pametnih telefona i tableta gdje još uvijek nije prisutan, dok bi BlackBerry mogao proširiti svoju bazu korisnika i poboljšati financijsku situaciju.

Smatra se da bi ovakav konzorcij također mogao ponuditi kvalitetna rješenja velikim kompanijama koje žele imati istog dobavljača za svoja računala i mobilne telefone. Ni iz jedne kompanije nisu željeli komentiati navode o mogućoj suradnji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije