Grad Banja Luka nudi besplatne lokacije za zabavne programe za narednu zimu

02.03.2018. 08:38 / Izvor: Akta.ba
Grad Banja Luka nudi besplatne lokacije za zabavne programe za narednu zimu

Za ovaj atraktivni posao mogu konkurisati sve domaće i regionalne marketinške agencije, kao i privredni subjekti.

Grad Banjaluka raspisao je javni poziv svim zainteresovanim subjektima za organizaciju "Banjalučke zime 2018/2019", s ciljem obogaćivanja turističke ponude tokom novogodišnjih praznika i da od grada napravi jednu od najatraktivnijih regionalnih destinacija za narednu zimu.

Za ovaj atraktivni posao mogu konkurisati sve domaće i regionalne marketinške agencije, kao i privredni subjekti, registrovani za obavljanje turističke i ugostiteljsko-trgovinske djelatnosti i udruženja građana, saopšteno je iz Gradske uprave.

Javni poziv se odnosi na organizaciju zimskih događaja na šest lokacija na području šireg centra grada, koje bi bile ustupljene bez naknade, i to na Trgu Krajine, u parku "Petar Kočić", pješačkoj zoni u Ulici Veselina Masleše /Parkić/, park kod Narodnog pozorišta Republike Srpske, parku "Mladen Stojanović", te na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti.

Prema javnom pozivu, prijedlozi programa zainteresovanih treba da sadrže elemente zabavnog programa za djecu i odrasle u duhu novogodišnjih i božićnih praznika, čije je trajanje planirano od 1. decembra ove do 15. januara 2019. godine, kao i idejno osmišljeno korišćenje javnih površina koje nudi grad.

"Prodajni prostor, u kojem će se vršiti ugostiteljsko-trgovinska ponuda, treba da bude standardizovan, u osnovnoj boji i materijalima, što će biti naknadno definisano dokumentima između Turističke organizacije i pravnih lica čiji projekti/programi budu izabrani", navodi se u javnom pozivu.

Istovremeno, grad će na svakoj lokaciji obezbijediti priključak za električnu energiju, a troškove za struju u periodu pripreme i realizacije manifestacije snose pravna lica.

Prijedlozi se mogu dostaviti do 31. marta na adresu: Gradska uprava Banjaluka, Trg srpskih vladara 1, 78 000 Banjaluka, sa naznakom: Poziv za dostavljanje prijedloga projekata/programa za manifestaciju "Banjalučka zima 2018/2019" ili elektronskom poštom /kultura.turizam@banjaluka.rs.ba/. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije