Gradiška dobija najsavremeniji prodajni centar u regionu

23.12.2020. 08:23 / Izvor: Akta.ba

Centrum Retail Park će se prostirati na 18.000 kvadratnih metara, a otvorenje je planirano na jesen 2021.godine.

Gradiška će na jesen iduće godine dobiti najsavremeniji prodajni centar u regionu "Centrum Retail Park", koji će privući velike svjetske brendove u ovaj grad.

Iz kompanije "Centrum trade", koja gradi prvi retail park u našem okruženju, rekli su da će ovaj centar biti izgrađen na više od 18.000 metara kvadratnih i predstavljat će dosad neviđenu ponudu svjetskih marki s aktuelnim kolekcijama odjeće i obuće.

"Sem ponude sportske i modne odjeće, drogerijske i tehničke robe, velikog pet i vrtnog centra, ponudu će činiti i sve za gradnju, opremanje i uređenje doma, čiji je 'Centrum' sinonim u proteklih 20 godina", najavili su iz ove kompanije.

Istakli da će ovaj najsavremeniji prodajni centar privući mnoge svjetske brendove u Gradišku.

"Očekujemo da će u budućem tržnom centru 'Centrum Retail Park' svoje mjesto imati svjetski brendovi kao što su 'Waikiki', 'New Yorker', 'Deichmann', DM, 'Sport vision' i mnogi drugi", kazali su u "Centrumu".

Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške, rekao je da će završetak velikog tržnog centra "Centrum Retail Park" na više od 18.000 kvadrata uljepšati sam grad, te da je ovo veoma značajno i kao mogućnost zaposlenja više od stotinu građana.

"U toku iduće godine ćemo u blizini završiti i kružni tok koji će biti poveznica 'Centrum Retail Parka' i novog modernog graničnog prelaza. Ovaj dio grada će biti na ponos svim građanima, a otvoriće se prostor da se na tom mjestu razvija jedna mala privredna zona. Želimo da iskoristimo poziciju grada koji se nalazi na vratima Republike Srpske i neposredno na granici sa Evropskom unijom i da pratimo trend EU u usvajanju znanja i tehnologija", naglasio je Adžić.

U okviru budućeg kompleksa nalaziće se igraonica i multifunkcionalni prostor predviđen za animiranje najmlađih, gdje je planirano organizovanje rekreacijskih, edukativnih i kulturnih manifestacija za djecu i odrasle.

"Kafići i restoran s raznovrsnom gastronomskom ponudom svojom uslugom pružiće osvježenje i predah od zabave i šopinga. Ideja je da se pored dnevne, sedmične i vikend kupovine, kupcima omogući da kvalitetno provedu cijeli dan sa svojom porodicom. 'Centrum Retail Park' biće jedini prodajni centar ove vrste u Republici Srpskoj, odnosno Bosni i Hercegovini, povezan s auto-putem Beograd - Zagreb, a od Zagreba do Slavonskog Broda ne postoji slično mjesto koje će objediniti šaroliku asortimansku ponudu sa zabavnim sadržajem", naveli su u ovoj kompaniji.

"Centrum Retail Park" nalazit će se na putnom pravcu koji direktno vodi od graničnog prelaza sa Hrvatskom i Evropskom unijom, izgradnja je počela ove godine, a u funkciji će biti u drugoj polovini 2021. godine.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije