Hidro-kop Banja Luka radi na izgradnji vodovoda u Opštini Novi Grad

28.01.2014. 08:05 / Izvor: eKapija.ba
Hidro-kop Banja Luka radi na izgradnji vodovoda u Opštini Novi Grad

U okviru ovog projekta biće izgrađeno oko 28 kilometara novog vodovodnog sistema, čime će biti riješeno pitanje vodosnabdijevanja za 800 domaćinstava u naseljima Poljavnice, Ravnice i Vodičevo,

Predstavnici Opštinske uprave Novi Grad obišli su lokacije na kojima se radi na izgradnji vodovoda Poljavnice, Ravnice i Dobrljin. Nažalost, rad je toga dana prekinut zbog loših vremenskih uslova. Radovi na ovom vodovodu brzo napreduju te se pretpostavlja da će biti završeni u roku, a nešto više od 500 domaćinstava je već priključeno na vodovod.

Neki od mještana koji su bili prisutni u trenutnku obilaska nisu sakrili zadovoljstvo radovima, ali i izvođačima koji su tokom rada nasuli neke od puteva te popravili propuste na tom području.

U okviru ovog projekta biće izgrađeno oko 28 kilometara novog vodovodnog sistema, čime će biti riješeno pitanje vodosnabdijevanja za 800 domaćinstava u naseljima Poljavnice, Ravnice i Vodičevo, a na istom rade "Hidro-kop" iz Banja Luke i "Higra" iz Bijeljine. Rok za izvođenje radova je 15 mjeseci od dana uvođenja u posao.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije