Hidro-kop Banjaluka počinje izgradnju novog stambenog naselja "Panorama"

18.08.2020. 09:55 / Izvor: Akta.ba
Hidro-kop Banjaluka počinje izgradnju novog stambenog naselja 'Panorama'

Hidrokop d.o.o. je investitror i vlasnik je kompletne parcele na kojoj se gradi naselje.

Na jedinstvenoj lokaciji u Banjaluci, okupanoj suncem i prirodnim svjetlom, u prvoj gradskoj zoni, gradi se novo stambeno naselje - Panorama.

Lokacija koja će sama po sebi svojim budućim stanarima ponuditi niz pogodnosti za kvalitetan život - sunčane, prirodnim osvjetljene komforne stanove sa panoramskim pogledom, mirno okruženje na par minuta do centra grada. 

Hidro-kop d.o.o. je investitror i vlasnik je kompletne parcele na kojoj se gradi naselje i na parceli ne postoji nikakvo opterećenje. Parcela je površine cca 23.000m2. 

"Parcela je površine cca 23.000m2. U ovoj fazi projekta naselja Panorama, izgradiće se cca 450 stanova i cca 500 parking mjesta.  Sa svojim završtekom, Panorama naselje će biti simbol kvalitetnog načina stanovanja", navode investitori.

Tipski stanovi u objektu Panorama 1 strukture su od 30-45m2 sa jednom spavaćom sobom (dvosoban stan), te od 52 do 60m2 sa dvije spavaće sobe (trosoban stan).

Pristup objektu biće osvježen izgradnjom više uplanjenih pristupnih saobraćanica. Na 150m od naselje biće izgrađeni Medicinski kampus sa Medicinskim fakultetom, Srednjom medicinskom školom i drugim obrazovnim sadržajima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije