Hidro-kop sredinom ljeta 2020. počinje izgradnju novog stambenog naselja

29.04.2020. 08:59 / Izvor: Akta.ba
Hidro-kop sredinom ljeta 2020. počinje izgradnju novog stambenog naselja
OTVORI GALERIJU

Firma Hidro-kop jučer je banjalučkom naselju City block zvanično završila i predala vlasnicima stambeni objekat "A".

Firma Hidro-kop jučer je banjalučkom naselju City block zvanično završila i predala vlasnicima stambeni objekat "A", površine cca 8.000m2 sa ukupno 105 stambenih jedinica. 

"Ovim putem želimo da se zahvalimo svim kupcima na ukazanom povjerenju i poželimo ugodno stanovanje! Zbog aktuelne situacije izazvane pandemijom korona virusa, primopredaja je vršena uz strogo pridržavanje opštepoznatih mjera zaštite", poručuju iz ove firme.

Kako kažu, u toku je izgradnja objekta "B" u naselju City block, za koji je rok završetka proljeće 2021. godine. Cijena m2 preostalih slobodnih stanova je 1900 KM/m2.

Inače, stambeno-poslovni kompleks City block u Banjaluci, prostirat će se na 10,5 hektara i u njemu je planirana izgradnja 25 stambenih i 5 stambeno-poslovnih zgrada, zatim hotela, tržnog centra, vrtića, ambulante i ostalih sadržaja potrebnih za svakodnevni život.

Vlasnik zemljišta i investitor izgradnje prve dvije zgrade City blocka je upravo Hidro-kop koji u planu ima i nove investicije.

"Sredinom ljeta 2020. godine počinjemo izgradnju novog stambeno poslovnog naselja u ulici Ranka Šipke", navode iz Hidro-kopa.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije