Hotel & Spa Terme dobija novi prijemni lobi i moderan vanjski izgled (Foto)

15.06.2020. 10:58 / Izvor: Akta.ba

Trenutno se na ovom dijelu izvode završni radovi izgradnje prijemnog lobija i novog eksterijernog izgleda Hotela & Spa Terme.

Hotelsko-banjska kompanija Hoteli Ilidža d.d. nastavlja sa investicijama i proširenjem kapaciteta kako bi svojim gostima omogućio ugodan boravak.

Trenutno se na ovom dijelu izvode završni radovi izgradnje prijemnog lobija i novog eksterijernog izgleda Hotela & Spa Terme.

"Ovim radovima se nastavlja uspješan niz investicija naše kompanije, kome je prethodilo otvaranje luksuznog hotela Austria i Bosna, u maju 2018. godine, čime je značajno obogaćena turistička ponuda grada Sarajeva odnosno Bosne i Hercegovine. U cjelokupan projekat uložena su znatna finansijska sredstva”, kazali su za Akta.ba.

Hotel & Spa Terme će ovim arhitektonsko-građevinskim radovima dobiti na svom vizualnom identitetu, i na taj način napraviti korak dalje u komoditetu prema svojim klijentima koji koriste usluge smještaja, usluge banjskog liječenja kao i usluge kongresnog centra Terme.

"Kroz spomenute radove proširili smo i smještajne kapacitete u vidu novih luksuznih apartmana koji će sigurni smo zadovoljiti i naše najzahtjevnije goste", kazali su.

Kada su u pitanju arhitektonska rješenja i građevinski radovi na ovom projektu su kako kažu bile angažirane dominantno domaće firme.

Iz Hotel & Spa Terme kazali su da su otvoreni za prijem gostiju u punom kapacitetu kako u segmentu smještaja, tako i uslugama banjskog liječenja, wellness usluga, korištenja fitnessa, organizacije seminara uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Svi restoranski kapaciteti kompanije Hoteli Ilidža sa naglaskom na restoran Oaza i restoran Labud su aktivni, kao i restorani i ljetne bašte Hotela Austria i Bosna, Hotela Hercegovina i Hotela Crystal vezano za organizaciju usluga ručka i drugih okupljanja rođendana, svadbenih slavlja i drugo.

I.R.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije