Izgradnja luksuznih vila u Hadžićima nova investicije kompanije Top Tim Tri

29.06.2021. 13:35 / Izvor: Akta.ba
Izgradnja luksuznih vila u Hadžićima nova investicije kompanije Top Tim Tri

Kompanija Top Tim Tri d.o.o. nastavlja sa investicijama na Općini Hadžići. U skorije vrijeme počinje izgradnja 6 luksuznih vila u Drozgometvi

Kompanija Top Tim Tri d.o.o. nastavlja sa investicijama na Općini Hadžići. U skorije vrijeme počinje izgradnja 6 luksuznih vila u Drozgometvi. Za ovu potrebu kompanija Top Tim Tri d.o.o. je kupila zemljište, pripremila projektnu dokumentaciju za izgradnju 6 luksuznih vila, koje će biti izgrađene po zadnjim standardima izgradnje. 

Početak izgradnje ovog unikatnog projekta kompanija Top Tim Tri d.o.o. planira već u toku tekuće godine. Projekat će biti finaliziran u tri faze, a interes za kupovinom vila su već izrazili pojedini investitori.

Svaka vila pojedinačno će imati 450 kvadrata dvorišta, kao i premium eksterijer, urađen i osmišljen po svjetskim standardima. Kupci će imati opciju da kupe vilu potpuno opremljenu ili neopremljenu.

Ovaj mini resort nadomak Hadžića je smješten između tri prelijepe planine Ormanja, Igmana i Bjelašnice, što mu daje velike mogućnosti kako za ljetni tako i za zimski turizam. Gosti vila će imati prelijep pogled na Igman i Bjelašnicu, što ovaj resort čini veoma atraktivnim i privlačnim za investitore.

"Bez obzira na sve izazove s kojim smo se susreli u predhodnom periodu, odlučili smo se na ovu veoma bitnu investiciju kako za našu kompaniju, tako i za lokalnu zajednicu. Ovo je veoma ozbiljna investiciju, koju već duži period planiramo. Mi zaista želimo da svakodnevno doprinosimo razvoju i napretku Hadžića, ovo je prva u nizu investicija koje planiramo na ovom području", kazao je direktor firme Admir Handžić.

Koristeći samo najkvalitetnije materijali i najsavremeniju tehniku izgradnje, kompanija Top Tim Tri d.o.o. je za kratko vrijeme ostvarila značajan napredak i sigurno postala jedan od lidera u izvođenju svih vrsta građevinskih radova.

"Naša specijalnost je u sistemu "Ključ u ruke", gdje klijentu olakšamo svaku fazu projekta. Posjedujemo znanje i vještine, a naš rad dovoljno govori o nama", ističe.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije