JKP Visoko i Central osiguranje potpisali ugovor o sufinansiranju radova na adaptaciji krovova

10.06.2021. 08:51 / Izvor: Akta.ba
JKP Visoko i Central osiguranje potpisali ugovor o sufinansiranju radova na adaptaciji krovova

Služba za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata ima za cilj u narednom periodu aktivno raditi na stvaranju i unapređenju što boljih uvijeta za život građana.

JKP VISOKO d.o.o. kao upravitelj Službe za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata i Central osiguranja d.d. Sarajevo, potpisali su ugovor za sufinansiranje građevinskih radova na adaptaciji krovova na zgradama na području grada Visoko, a kod korisnika koji su u socijalnoj potrebi.

Navedeni ugovor potpisali su Mirnes Fatić, šef Službe za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata grada Visoko i Mirza Alimanović regionalni direktor Central osiguranja d.d.  Sarajevo.

Ovim Ugovorom se reguliraju međusobni odnosi i poslovna saradnja JKP ¨VISOKO¨ d.o.o. Visoko kao upravitelja i Central osiguranja d.d. Sarajevo u svrhu finansiranja građevinskih radova na adaptaciji krovova na zgradama (uklanjanju azbesta sa krovova zgrada), a koji se odnosi na korisnike koji su u socijalnoj potrebi i koji žive u istim.

Služba za poslove stambenog upraviteljstva i održavanje objekata ima za cilj u narednom periodu aktivno raditi na stvaranju i unapređenju što boljih uvijeta za život građana koji žive u objektima kolektivnog stanovanja-zgradama u gradu Visoko, saopćeno je.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije