Kompanija Baupartner uspješno završila dva značajna ugovora

08.04.2016. 08:36 / Izvor: Akta.ba
Kompanija Baupartner uspješno završila dva značajna ugovora
OTVORI GALERIJU

Firma Baupartner d.o.o. je i tokom zimske sezone izvodila radove na ranije započetim ugovorima i ovih dana su uspješno završena dva značajna ugovora po sistemu projektuj i izgradi na teritoriji Republike Srpske.

Firma Baupartner d.o.o. je i tokom zimske sezone izvodila radove na ranije započetim ugovorima i ovih dana su uspješno završena dva značajna ugovora po sistemu projektuj i izgradi na teritoriji Republike Srpske za što posjeduju i veliku licencu.

Za kompaniju CABLEX d.o.o. Laktaši uradili su objekat proizvodnog karaktera. ''Radovi su počeli u mjesecu novembru 2015. godine i ovih dana se rade pripreme za asfaltiranje i tehnički prijem objekta. Baupartner je izradio projekat i izveo sve radove na ovom objektu površine 6.000,00 m2 čime je još jednom pokazao profesionlanost i kvalitetu u izvršavanju ugovornih obaveza'', navode iz ove kompanije.

Za potrebe investitora kompanije EIB iz Banja Luke, također su,  isprojektovalio i hladnjaču za korisnika Ledo dd. Baupartner je bio glavni izvođač  i vršio koordinaciju svih poslova a sopstvenim snagama su izveli armiranobetonsku konstrukciju, čeličnu kosntrukciju i betonske radove.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije