Kov- grad: Dva nova ugovora za asfaltiranje lokalnih puteva

17.06.2014. 15:55 / Izvor: eKapija.ba
Kov- grad: Dva nova ugovora za asfaltiranje lokalnih puteva

Radi se o projektima rekonstrukcije i modernizacije ulice Gazija, II faza u MZ Bužim ugovorene vrijednosti 31.037,06 KM i rekonstrukciji i modernizaciji nekategorisanog puta Remetići ukupne vrijednosti 60.672,60 KM.

Načelnik Općine Bužim Agan Bunić i Safet Kovačević, direktor firme d.o.o „KOV-GRAD“ Bužim potpisali su danas još dva nova ugovora za izvođenje asfaltnih radova za dva lokalna puta, ukupne vrijednosti 91.709,66 KM koji će se raditi u općini Bužim.

Radi se o projektima rekonstrukcije i modernizacije ulice Gazija, II faza u MZ Bužim ugovorene vrijednosti  31.037,06 KM i rekonstrukciji i modernizaciji nekategorisanog puta Remetići  ukupne vrijednosti 60.672,60 KM.

"Radovi na ovim projektima završiće se u što kraćem roku. Realizacijom ovih projekata značajno će se poboljšati uslovi življenja u ovim zaseocima. U realizaciji ovi projekata zajedno sa općinom Bužim učestvuju i građani jednim dijelom. Svakako sa ovim i svim ostalim projektima koje budemo radili u općini Bužim imat ćemo ubrzo i kvalitetnu putnu komunikaciju sa skoro svim zaseocima u mjesnim zajednicama na području Općine te u narednom periodu nastaviti sa izvođenjem radova i na drugim projektima čija je priprema u toku", kazao je načelnik općine Bužim Agan Bunić.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije