Kreću završni radovi na hotelu Vidikovac, objavljen tender vrijedan 300.000 KM

15.12.2020. 10:33 / Izvor: Akta.ba
Kreću završni radovi na hotelu Vidikovac, objavljen tender vrijedan 300.000 KM

Završni radovi između ostalog uključuju zidarske i izolaterske radove, kao i stolarske, fasaderske, molerske i elektroradove.

Grad Sarajevo je objavio javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača završnih radova na izgradnji poslovnog - ugostiteljskog objekta Vidikovac te završnih radova na vanjskom uređenju parcele na lokalitetu Vidikovac - Trebević.

Procijenjena vrijednost nabavke je 300.000 bez PDV-a, a rok za izvođenje radova 30 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Završni radovi između ostalog uključuju zidarske i izolaterske radove, kao i stolarske, fasaderske, molerske i elektroradove.

Postupak nabavke predviđa korištenje e-aukcije i to za kriterij cijene, navedeno je u tenderskoj dokumentaciji.

Ponuđač će u ponudi dostaviti izjavu da će ukoliko bude izabran, prije isplate konačne situacije dostaviti  bezuslovnu bankovnu garanciju za garantni period u vrijednosti od 10% izvedenih radova sa PDV-om, sa rokom važnosti 24 mjeseca i rok za ugrađenu opremu + 30 (trideset) dana, računajući od datuma tehničkog prijema objekta tj. dobijanja upotrebne dozvole.

Ponude se mogu slati zaključno sa 6. januarom, a takođe moraju važiti 90 dana, računajući od isteka roka za podnošenje ponuda.

Podsjećamo da je nedavno završena izgradnja prve faze kultnog Vidikovca kojim će Sarajevo dobiti jedno od najreprezentativnijih zdanja sa kojeg se pruža najljepši pogled na glavni grad Bosne i Hercegovine.

Grad Sarajevo je ovim projektom zaokružio investicioni ciklus kojem je cilj bio da se Trebević vrati svim Sarajlijama i gostima našeg grada, pokazujući da državne institucije moraju biti među predvodnici u investiranju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije