Livno: Natječajni postupak za radove na športskom aerodromu Brda

29.11.2013. 07:44 / Izvor: eKapija.ba
Livno: Natječajni postupak za radove na športskom aerodromu Brda

Pozvane su sve zainteresirane tvrtke s iskustvom u ovim poslovima koje žele sudjelovati u natječaju da dostave svoje kontakt podatke s kratkim opisom dosadašnjeg iskustva.

Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije (HBŽ) u okviru projekta "Jačanje i umrežavanje malih aerodroma u jadranskom području" A3-NET, koji se financira iz IPA programa Jadranska suradnja, planira pokrenuti natječajni postupak za izvođenje radova unutarnjeg žbukanja, postavljanja fasade te elektromonterskih radova u hangaru na športskom aerodromu "Brda" u Livnu. 

Pozvane su sve zainteresirane tvrtke s iskustvom u ovim poslovima koje žele sudjelovati u natječaju da dostave svoje kontakt podatke s kratkim opisom dosadašnjeg iskustva. 

Ministarstvo gospodarstva HBŽ-a odabrat će najmanje tri ponuditelja kojima će uputiti poziv za dostavljanje ponuda, zajedno s natječajnom dokumentacijom.

Kontakt podaci s kratkim opisom dosadašnjeg iskustva moraju se dostaviti najkasnije do 5. prosinca 2013. godine u 12 sati na e-mail a3.net.project@gmail.com.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije