Investicije / PROJEKTI

Lopare dobijaju moderan bazen sa svim pratećim objektima

26.11.2018. 10:40 / Izvor: Akta.ba

Načelnik opštine Lopare Rado Savić sa saradnicima posjetio je radove na izgradnji bazena u Loparama. Gradi se moderan bazen sa svim pratećim objektima uključujući restoran, teretanu na otvorenom, dječiju igraonicu, kao i teren za odbojku na pijesku.

Radovi na pratećim objektima će biti završeni do kraja maja, a svečano otvaranje bazena planirano je u prvoj polovini juna 2019. godine.

"Uvidjevši da u Loparama nedostaje ovakav sadržaj, odlučio sam uložiti u ovo i izgraditi moderan bazen za naše mještane. Planiram izgradnju još jednog bazena koji će biti pokriven, kao i mnoštvo drugih sadržaja u našem mjestu", rekao je investitor Vlado Antić.

"Ovo je upravo ono što nedostaje našoj lokalnoj zajednici, a pružiće našim stanovnicima mjesto za odmor i rekreaciju, kao i priliku našim učenicima da nauče plivati. Opština će se truditi da u svakoj situaciji olakša i pomogne investitoru", rekao je načelnik opštine Rado Savić.

Vrijednost investicije u prvoj fazi do otvaranja bazena je preko 700.000 КM, a u drugoj fazi koja obuhvata izgradnju još jednog bazena i prekrivarenje 950.000 КM.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije