Mibral: Naša kompanija nije razlog oronulih ulica u Starom Gradu

17.10.2017. 12:50 / Izvor: Akta.ba
Mibral: Naša kompanija nije razlog oronulih ulica u Starom Gradu

Napominju da nikada nisi kontaktirani od strane Općine Stari Grad za saniranje ili popravku neke od ulica na kojima su radili.

Kompanija Mibral nije razlog oronulih i oštećenih ulica u Općini Stari Grad i projekti koje je izvodila naša kompanija, realizirani su u skladu sa najvišim standardima, te čvrsto stojimo iza svega što smo ikada uradili, saopćeno je iz ove kompanije, demantujući navode

"Naša kompanija je na veoma ružan način zloupotrijebljena u određenom mediju, čime se direktno ide na štetu ugleda te budi sumnja kod svih koji u nama vide potencijalnog poslovnog partnera. Istina je da je naša kompanija radila rekonstrukciju i popločavanje u nekoliko starogradskih ulica, ali je neistina da su te ulice danas oronule i oštećene", navode iz Mibrala.

Ističu da su svi projekti koje su radili u Starom Gradu urađeni besprijekorno, u skladu s najvišim standardima, te su sve ulice danas u odličnom stanju.

Inače, projekti na kojima je kompanija Mibral radila, na području Općine Stari Grad, su Rekonstrukcija i popločavanje ulice Bravadžiluk i mali Bravadžiluk / april - avgust 2010. godine, Rekonstrukcija Ulice Sarači /mart - juni 2011. godine, Rekonstrukcija ulice Ferhadija od apoteke Stari Grad kod Katedrale do Tržnice /maj 2012. godine - maj 2013. godine.

Napominju da nikada nisi kontaktirani od strane Općine Stari Grad za saniranje ili popravku neke od ulica na kojima su radili, jer su radovi urađeni potpuno propisno, te nije bilo potrebe za naknadnim intervencijama.

"Poslovni odnosi između naše kompanije i Općine Stari Grad su potpuno profesionalni i korektni, a svi poslovi se sklapaju isključivo u skladu sa postojećim zakonima i procedurama Javnih nabavki, gdje se se kompanija javi sa ponudom kao i sve ostale kompanije. Mi naš imidž gradimo na kvalitetnim uslugama, što naši partneri itekako znaju prepoznati", saopćili su iz ove kompanije.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije