Investicije / URBANIZAM

Mostarski Bulevar i Španjolski trg uskoro u novom ruhu

Mostarski Bulevar i Španjolski trg uskoro bi se mogli naći u novom ruhu.

03.03.2020. 09:36 / Izvor: bljesak.info

Mostarski Bulevar i Španjolski trg uskoro bi se mogli naći u novom ruhu. Javno poduzeće Ceste Federacije BiH, koje stara tom prometnicom, raspisalo je krajem veljače javne nabavke za obnovu tih dionica.

Tender za izradu idejnih rješenja i glavnog projekta rekonstrukcija raskrižja ceste M 6.1 na Španjolskom trgu u gradu Mostaru koštat će oko 17 tisuća maraka bez PDV-a. 

Osim toga, u tijeku je tender za izbor izvođača radova na sanacija dionice ceste M6.1 od Španjolskog trga do Doma zdravlja. Vrijednost radova procijenjena je na 144.444,44  bez PDV-a. Izvođenje radova, stoji u objavljenom tenderu, je 20 kalendarskih dana od početka radova ili od dana uvođenja izvođača u posao.

Izbor ponuđača za obavljanje tendera trebao bi biti poznat sredinom ožujka. Osim tih radova, JP Ceste FBiH raspisale su nabavku za izradu projektne dokumentacije uključivanja naselja Zalik na magistralnu cestu M 17, za oko 17 tisuća KM. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije