Investicije / PROJEKTI

Na banjalučkom Laušu završena izgradnja mjesne zajednice i Policijske stanice

24.07.2020. 13:07 / Izvor: Akta.ba

Objekat mjesne zajednice i policijske stanice na Laušu je sagrađen i predstoji spoljašnje uređenje zajedno sa gradnjom svih instalacija, u okviru projekta ukupne vrijednosti 1,33 miliona KM.

"Završeni su svi građevinsko-zanatski, hidrotehnički, elektrotehnički i mašinski radovi u unutrašnjosti i na samom objektu. Takođe i fasada je završena u potpunosti", potvrdili su u Odjeljenju za komunalne poslove grada Banja Luka.

Kako su naveli, slijedi izrada vanjskih podzemnih instalacija (voda, kanalizacija i struja), i na kraju izrada parternog uređenja i pristupne saobraćajnice za objekat, za šta su već ugovoreni radovi.

Po završetku svih radova, planiranih za kraj ljeta – mještani Lauša biće u prilici da ovaj objekat koriste za razne društvene sadržaje jer će raspolagati salom od 150 mjesta. Takođe tu će biti smještena kancelarija za rad mjesne zajednice, dok će policija iz iznajmljenih prostorija useliti u „svoju“ stanicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije