Investicije / NEKRETNINE

Na prodaju imovina preduzeća GP Bosna u Sarajevu i Zenici

05.08.2014. 12:25 / Izvor: eKapija.ba

Preduzeće GP "Bosna" d.d. u likvidaciji, objavilo je oglas za javno nadmetanje za prodaju imovine u Sarajevu i Zenici, saznaje eKapija.ba.

Nekretnine u Sarajevu su procijenjene na više od 12,5 miliona KM, a prodaju se poslovna zgrada, upravna zgrada, zemljište, remontna radiona, huhinja, kotlovnica, skladišta, portirnica, benzinska pumpa, laboratorija, kovačnica itd.

Također, predmet prodaje su i devastirani objekti i zemljište u Zenici (Ričica - Sviće), a radi se o nekretninama koje su u periodu prije rata korištene u funkciji proizvodnih i pomoćnih pogona za potrebe građevinske operative GP "Bosna". Prema aktuelnim regulacionim planovima ovaj lokalitet se nalazi u poslovno-proizvodnoj zoni Zenice.

Sva imovina prodaje se po lotovima kao cjelinama kako je navedeno u pozivu, Način prodaje usmenog javnog nadmetanja je po principu "tko da više" sa početnom cijenom istaknutom u ovom oglasu

Licitacija će se održati u prostorijama GP "Bosna" d.d. 03. septembra 2014. godine sa početkom u 12,00 sati.                 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije