Na prodaju parcele u Poslovnoj zoni "Ramići"

18.10.2018. 13:40 / Izvor: Akta.ba
Na prodaju parcele u Poslovnoj zoni 'Ramići'

Parcele su u skladu sa Regulacionim planom "Poslovna zona "Ramići -Banjaluka" namijenjene za izgradnju objekata privredne djelatnosti.

Grad Banjaluka raspisao je oglas o prodaji parcele površine 10.883 metra kvadratna u Poslovnoj zoni "Ramići". Parcele su u skladu sa Regulacionim planom "Poslovna zona "Ramići -Banjaluka" namijenjene za izgradnju objekata privredne djelatnosti. Početna cijena prodaje je 456.106 KM.

Prodaja nepokretnosti u okviru Poslovne zone "Ramići-Banjaluka", u svojini grada Banjaluka, izvršiće se putem usmenog javnog nadmetanja - licitacije, koja će se održati dana, 5.11.2018. godine, u zgradi Gradske uprave grada Banjaluka, u sali br. 238/P, sa početkom u 12 časova.

Pravo učestvovanja u postupku licitacije imaju domaći i strani privredni subjekti - koji obavljaju proizvodnu djelatnost (pretežno čista industrija), djelatnost u vezi sa novim tehnologijama, razvojno-istraživačkom djelatnošću i uslužnom djelatnošću, odnosno djelatnostima predviđenim Regulacionim planom "Poslovna zona Ramići - Banjaluka".

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije