Na prodaju zemljište za izgradnju turističkog objekta na lokalitetu Tvrdimići

31.07.2020. 10:04 / Izvor: Akta.ba
Na prodaju zemljište za izgradnju turističkog objekta na lokalitetu Tvrdimići

Na lokaciji Tvrdimići izgrađen je lovački dom sa amfiteatrom „Beli vuk“.

Opština Istočno Novo Sarajevo raspisala je oglas o načinu i uslovima prodaje građevinskog zemljišta na lokalietu vikend naselja Tvrdimići, a koje je u obuhvatu Urbanističkog projekta rekreacione zone i vikend naselja Tvrdimići.

Riječ je o parceli povšrine 981 m2 a koja je namijenjena izgradnju turističkog ili ugostiteljskog objekta, spratnosti Su+P+Pk.. Početna prodajna cijena iznosi 10 KM po m2. Pravo učešća na licitaciji za građevinsko zemljište imaju fizička i pravna lica koja po zakonu mogu sticati pravo svojine.

Podsjećamo, u martu prošle godine odbornici Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo usvojili su Urbanistički projekat za rekreacionu zonu i vikend-naselje „Tvrdimići“.

To je bio preduslove za izgradnju vikend-naselja sa 55 lokacija na kojima će biti građene tri vrste tipskih kuća, kao i tri manja i jedan veliki hotel sa prostorom za spomenik i mnogo staza za šetnju.

Predviđena je i lokacija za igralište i zip-lajn, kao i za još jedno sportsko igralište.

Na lokaciji Tvrdimići izgrađen je lovački dom sa amfiteatrom „Beli vuk“.

Sva sredstva koje opština bude dobila po osnovu rente, uređenja i prodaje zemljišta biće usmjerena na izgradnju i uređenje saobraćajne, kanalizacione i vodovodne mreže na lokalitetu Tvrdimići.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije