Investicije / URBANIZAM

Na sportskoj dvorani u Sapni u toku izvođenje završnih radova

28.04.2018. 08:46 / Izvor: Akta.ba

U toku su završni radova na izgradnji sportske dvorane u Sapni. Radi se o završnim bravarskim, keramičarskim i kamenorezačkim radovima, ugradnji elektroinstalacija, gromobranskih instalacija, protupožarne zaštite, telefonskih i TV instalacija, vatrodojava i hidroinstalacija te dijelu vanjskog uređenja objekta.

Radove čija vrijednost iznosi 159.182,48 KM izvodi preduzeće Džena d.o.o. Gradačac a sredstva za realizaciju ove faze radova obezbijeđena su iz budžeta Federacije BiH putem Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica i iz budžeta Općine Sapna.

Do potpunog okončanja radova ostala je još nabavka opreme za sportsku dvoranu (koševi, golovi i drugi neophodni rekviziti). Općina Sapna je obezbijedila neophodna sredstva za realizaciju i ove faze radova za koju je okončan i postupak javne nabavke a uskoro bi trebalo uslijediti i potpisivanje ugovora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije