Naredne godine izgradnja gradske garaže u Srebrenici

Investicije / PROJEKTI

Naredne godine izgradnja gradske garaže u Srebrenici

17.12.2019. 08:50 / Izvor: SRNA

Opština Srebrenica u budžetu za iduću godinu planirala je obezbijediti i izdvojiti 250.000 KM za izgradnju gradske garaže kapaciteta 60 parking mjesta, rečeno je Srni u opštini.

Načelnik opštine Mladen Grujičić prilikom obrazlaganja utroška sredstava iz opštinskog budžeta za iduću godinu na posljednjoj sjednici Skupštine opštine rekao je da je izražen problem nedostatka mjesta za parkiranje automobila u toku radnog vremena i da se pristupilo izradi projektne dokumentacije za izgradnju gradske garaže u centru ovog naselja, pored nekadašnje gradske pivnice.

On je najavio investiranje oko tri miliona KM u izgradnju infrastrukturnih objekata u idućoj godini od kreditnog zaduženja i obećanih donatorskih sredstava, kao i iz opštinskog budžeta.

U opštini predviđaju da će projektna dokumentacija biti pripremljena i da će do proljeća biti izabran izvođač radova koji bi trebalo da počnu početkom naredne građevinske sezone.

Osim izgradnje gradske garaže iz opštine je najavljena i rekonstrukcija gradskog parka za koji je dat idejni prijedlog, ali projekat i predračun radova još nisu urađeni. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Investicije