Naselje Ramadanovci ulazi u jedinstven sistem vodosnabdijevanja Grada Visoko

11.11.2020. 15:44 / Izvor: Akta.ba
Naselje Ramadanovci ulazi u jedinstven sistem vodosnabdijevanja Grada Visoko

Grad Visoko zajedno sa JKP "Visoko" kroz projekat vodosnabdijevanja našeg grada realizuje različite radne aktivnosti, s ciljem obezbjeđenja pitke vode za naše sugrađane.

Grad Visoko zajedno sa JKP "Visoko" kroz projekat vodosnabdijevanja našeg grada realizuje različite radne aktivnosti, s ciljem obezbjeđenja pitke vode za naše sugrađane.

Danas je putem Službe za vodovod i kanalizaciju JKP "Visoko" završena realizacija svih radova na proširenju vodovodne mreže u naselju Ramadanovci, MZ Goduša.

Nakon naselja Holići i vršni dijelova naselja Ginje u MZ Kralupi koja su nedavno ušla u  jedinstveni vodvodni sistem Grada Visoko, ovih dana će i naselje Ramadanovci u MZ Goduša ući u jedinstveni vodovodni sistem Grada Visoko.

Ulaskom naselja Ramadanovci u jedinstveni vodovodni sistem grada Visoko, za stanovnike navedenog naselja trajno je riješen svakodnevni problem oko dovoljne količine pitke vode koji ih je pratio godinama.

Mještani Ramadanovci će u budućnosti imati zadovoljenu osnovnu životnu potrebu, a to je potreba za pitkom vodom u dovoljnim količinama.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije