Nastavak postinvesticionih posjeta privrednim subjektima Grada Gradiška​

23.07.2021. 13:01 / Izvor: Akta.ba
Nastavak postinvesticionih posjeta privrednim subjektima Grada Gradiška​

Privrednicima je takođe predstavljena mogućnost apliciranja na Javne pozive domaćih i međunarodnih donatora.

Tim za postinvesticionu posjetu, imenovan od strane gradonačelnika Gradiške,  u periodu od 21.05. do 16.07.2021. godine posjetio je privredne subjekte iz oblasti industrije namještaja i metaloprerađivačke industrije koji svoju privrednu djelatnost obavljaju na teritoriji grada Gradiška.

U prethodnom periodu posjećeni su privredni subjekti iz oblasti industrije tekstila.

U ovoj fazi članovi tima posjetili su sledeće privredne subjekte: Tapetarija Matić d.o.o, Tapetarija Nikolić s.p., Stolarija Tomić d.o.o., SAN-G Namještaj d.o.o., TREND M&V d.o.o., BOR d.o.o., Klama Prom d.o.o., Prima ISG d.o.o., Forte Flex  d.o.o., ALU PVC Stolarija TO-MI d.o.o., PMP Jelšingrad – FMG a.d., Milenkovac d.o.o., PMD Dragan Plotan s.p., Metal a.d., Solar Mont d.o.o., Nova Dipo d.o.o. i LIMONT s.p.

Na ovaj način Gradska uprava grada Gradiška želi da sagleda eventualne prepreke i poteškoće u poslovanju sa kojima se privrednici Grada Gradiške susreću u ovim otežanim uslovima uslijed pandemije korona virusa. Prilikom posjete privrednim subjektima  Grada najavljen je Program podrške preduzetništvu za 2021. godinu.  Privrednim subjektima je predstavljen rad Privrednog savjeta i pružena mogućnost iskazivanja njihovih potreba i inicijativa posredstvom članova Privrednog savjeta.

Privrednicima je takođe predstavljena mogućnost apliciranja na Javne pozive domaćih i međunarodnih donatora.

Gradska uprava na ovaj način želi iskazati zainteresovanost i potrebu da bude na usluzi svim privrednicima grada Gradiška

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije