JAVNI UVID NACRTA IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA PAPRIKOVAC - PETRIĆEVAC - ZONA D - Grad Banja Luka

Investicije / NEKRETNINE

JAVNI UVID NACRTA IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA PAPRIKOVAC - PETRIĆEVAC - ZONA D - Grad Banja Luka

18.02.2009. 15:03 / Izvor: eKapija.ba

Obavještenje

Obavještava se javnost da se NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA PAPRIKOVAC-PETRIĆEVAC-ZONA „D“ stavlja na javni uvid.

Nacrt Regulacionog plana stavlja se na uvid u prostorije Preduzeća za inžinjering i projektovanje „ARS STUDIO“, d.o.o. Banja Luka, ul. Jevrejska 1/3, prostorije Administrativne službe Grada Banja Luka, te Mjesnu zajednicu „Paprikovac“ i „Petrićevac“ svaki dan osim subote, nedelje i državnih praznika u vremenu od 8 do 16 časova.

Nacrt plana biće objavljen i na web site-u: www.banjaluka.rs.ba .

Za vrijeme javnog uvida svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u knjigu koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će biti Nacrt izložen ili u formi dopisa Administrativnoj službi Grada Banjaluka – Odjeljenju za prostorno uređenje ili Preduzeću za inžinjering i projektovanje „ARS STUDIO“, d.o.o. Banja Luka, ul. Jevrejska 1/3.

Izlaganje nacrta na javni uvid i davanje mišljenja, primjedbi i prijedloga trajaće 8 dana (od 20.02. 2009. god. do 28.02.2009. god.), po isteku 3 dana od dana objavljivanja.

Nacrt Regulacionog plana se možete pogledati u PDF -u:

Administrativna služba Grada Banja Luka

Odsjek za dokumentacijuklikni za PDF fajl
PODIJELI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije