Nova dimenzija življenja: Veliki interes za stanovima u Sarajevo Waves kompleksu

01.10.2020. 14:07 / Izvor: Akta.ba

Kompleks je idealno mjesto za odmor, zabavu i rekreaciju, a kompletan prostor upotpunjen je zelenim površinama.

Sarajevsko naselje Otes udaljeno je svega 15-ak minuta vožnje do centra grada, a zahvaljujući kompleksu Sarajevo Waves proteklih godina postalo je izuzetno bogato raznim sadržajima i stambeno-poslovnim zgradama koje nude odličnu kvalitetu života u prirodnom i prekrasnom okruženju.

Kompleks je idealno mjesto za odmor, zabavu i rekreaciju, a kompletan prostor upotpunjen je zelenim površinama.

Stanari ovog zdanja, koje je prije pet godina dobilo prestižnu nagradu Asocijacije arhitektata Bosne i Hercegovine za realizaciju, mogu uživati u privatnosti s obzirom na to da je osiguran dovoljan razmak između svih zgrada, kao i u ostalim sadržajima poput restorana, tržnog centra, igraonice za djecu, šetališta.

Nakon izgradnje Sarajevo Waves 5 sve to će biti upotpunjeno spa centrom, bazenom, teretanom, saunom, beauty kutkom...

"Povodom izgradnje novog objekta Sarajevo Waves 5,  uz prisustvo našeg glavnog projektanta Kenana Brčkalije ispred agencije AHAKNAP d.o.o. Sarajevo bila nam je čast i zadovoljstvo ugostiti ministra prostornog uređenja i građenja KS Faruka Kapdžića, prestižnog BiH arhitekte Amir Vuk Zeca i Isak Medića", kazali su za Akta.ba iz kompanije.

Kako su kazali, iako je izgradnja objekta Sarajevo Waves 5 u početnoj fazi, interes nije izostao i do sada je prodat veliki broj stanova.

To ne predstavlja nikakvo iznenađenje s obzirom na to da će 25 novih stambenih jedinica u potpunosti biti prilagođeno dosadašnjim zahtjevima kupaca.

Ovaj objekat upotpuniti će kompleks i odgovoriti na svakodnevne potrebe stanara, a investitori će i stanovnicima ilidžanskog naselja Otes osigurati veliki zeleni park i igralište za djecu koji će biti sastavni dio kompleksa, a na ovaj način žele iskazati zahvalnost lokalnom stanovništvu.

Stanovi koji su raspoloživi za kupovinu u Sarajevo Waves 5 su stanovi sa dvije spavaće sobe od kojih svaka ima svoje kupatilo, prostora za dnevni boravak, terpezariju i kuhinju te toaletom i terasom. Stambene jedninice sa manjim kvadraturama su već prodate.

Iz kompanije pozivaju da se iskoristite posebne cijene i posebne pogodnosti pri plaćanju nekretnine do kraja  2020 godine.

Svi stanovi u kompleksu odlikuju se prostranim tersama sa pogledom na prirodno okruženje naselja, a tokom izgradnje korišteni su kvalitetni materijali poznatih domaćih i svjetskih brendova. Sve zgrade Wavesa imaju centralno grijanje, zasebene toplotne pumpe za svaku stambenu jedinicu  u objektu Sarajevo Waves 5,   videonadzor, klima uređaje, samart sistem komunikacije za svaki stan,  izolaciju i jedinstvene balkone duž cijele fasade, te zelene krovne terase sa kojih možete uživati u pogledu na olimpijske planine Igman i Bjelašnicu, dio rijeke Željeznice, te slobodno vrijeme provoditi uz roštilj u društvu prijatelja i porodice.

Također, svi stanari prilikom kupovine stana na poklon dobijaju i parking mjesto, a ispred zgrade osiguran je i prostor za njihove goste. Stanove karakteriše velika iskorištenost prostora, a opremljeni su kvalitetnim i modernim materijalima, te ih krasi jedinstveni vanjski prostor s kojeg ćete svakako uživati u pogledu.

Ukoliko ste u potrazi sa novom dimenzijom življenja – kontaktirajte odjel marketinga i prodaje na +387 60 30 111 10, +387 60 30 111 13 , +387 33 761 166,  a mogućnosti ste i posjetiti kompleks kao i jedan od pokaznih stanova kako biste se uvjerili u sve navedeno.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije