Nove investicije: Bingo planira gradnju objekta i farme u Banovićima

03.09.2019. 12:38 / Izvor: Akta.ba
Nove investicije: Bingo planira gradnju objekta i farme u Banovićima

Načelnik Općine Banovići Midhat Husić održao je jučer sastanak sa jednim od vodećih bosanskohercegovačkih poduzetnika, Senadom Džambićem.

Načelnik Općine Banovići Midhat Husić održao je jučer sastanak sa jednim od vodećih bosanskohercegovačkih poduzetnika, Senadom Džambićem, vlasnikom kompanije Bingo i njegovim saradnicima.

Na sastanku je razgovarano o budućim ulaganjima kompanije Bingo na području općine Banovići, a koja se odnose na izgradnju modernog TC Bingo sa pratećim sadržajima u Banovićima,  na lokaciji kod Energopetrol benzinske pumpe, zgrada bivšeg Brigo Investa.

Osim toga, razgovarano je i o rekonstrukciji stare ili izgradnji nove zgrade Robne kuće Bingo u Banovićima, kao i mogućnostima izgradnje peradarske farme za potrebe kompanije Bingo na području Banovića.

Načelnik Husić je izrazio zadovoljstvo ovom posjetom i iskazanom namjerom kompanije Bingo da investira na području opštine Banovićim te obećao svesrdnu pomoć Općine u što bržoj realizaciji najavljenih investicija na obostrano zadovoljstvo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije