Objekat "Vidikovac" će zadovoljiti najviše evropske i svjetske standarde

11.06.2019. 08:36 / Izvor: Akta.ba
Objekat 'Vidikovac' će zadovoljiti najviše evropske i svjetske standarde

Namjera je ovaj objekt uklopiti u prirodno okruženje, a zadovoljavat će najviše evropske i svjetske standarde za ugostiteljske objekte tog tipa.

Grad Sarajevo počinje sa izgradnjom novog objekta "Vidikovac", kultnog okupljališta Sarajlija na mjestu sa kojeg se pruža najljepši pogled na glavni grad Bosne i Hercegovine.
Žičara je najbolji primjer kako se oko jedne uspješne priče okuplja i privatni sektor. Ovo je nastavak velikog investicionog ciklusa koji je značajno doprinio turističkom rastu u Sarajevu, a time i u Bosni i Hercegovini.

Namjera je ovaj objekt uklopiti u prirodno okruženje, a zadovoljavat će najviše evropske i svjetske standarde za ugostiteljske objekte tog tipa.

 

 
Početak izgradnje novog objekta "Vidikovac"

Grad Sarajevo počinje sa izgradnjom novog objekta „Vidikovac“, kultnog okupljališta Sarajlija na mjestu sa kojeg se pruža najljepši pogled na glavni grad Bosne i Hercegovine. Žičara je najbolji primjer kako se oko jedne uspješne priče okuplja i privatni sektor. Ovo je nastavak velikog investicionog ciklusa koji je značajno doprinio turističkom rastu u Sarajevu, a time i u Bosni i Hercegovini.

Posted by Abdulah Skaka on Monday, June 10, 2019

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije