Investicije / PROJEKTI

OC Jahorina raspisao konkurs za idejno rješenje uređenja jezera Poljice

10.11.2020. 14:07 / Izvor: Akta.ba

Olimpijski centar Jahorina raspisao je konkurs za izbor idejnog rješenja za drugu fazu ambijentalnog uređenja jezera Poljice, čija je vrijednost procijenjena na 50.000 KM.

Projektom treba predvidjeti izgradnju drvenih kućica i tobogana za djecu, panoramski plato sa ramom za slikanje i slične objekte koji će privući turiste.

Konkurs je raspisan sa ciljem da ugovorni organ dodijeli Ugovor o javnoj nabavci usluga pobjedniku konkursa nakon provedenog pregovaračkog postupka.

Svaki učesnik može da preda samo jedno idejno rješenje. Predložena idejna rješenja moraju biti isključivo originalni rad predlagača i ne smiju biti prethodno realizovana .

Na konkurs se mogu prijaviti sva pravna i fizička lica, a ponude se trebaju dostaviti do 8. decembra do 10 časova, nakon čega će biti i javno otvaranje pristiglih radova.

Ugovor će se dodijeliti samo jednom ponuđaču za najbolje ocijenjeni rad, a imenovaće se Komisija koja treba da završi sa žiriranjem u roku od 10 dana od posljednjeg dana za prijem prijedloga.

Foto:mavicpro

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije