Općina Stari Grad u zakup nudi pet poslovnih prostora na atraktivnim lokacijama

22.09.2020. 08:28 / Izvor: Akta.ba
Općina Stari Grad u zakup nudi pet poslovnih prostora na atraktivnim lokacijama

Općina Stari Grad Sarajevo, putem nadležne Službe za privredu, objavljuje Javni oglas za dodjelu u zakup pet poslovnih prostora.

Općina Stari Grad Sarajevo, putem nadležne Službe za privredu, objavila je javni oglas za dodjelu u zakup pet poslovnih prostora. 

Poslovni prostori nalaze se u ulicama: Štrosmajerova, Hamdije Kreševljakovića, Jaroslava Černija, Iza Hrida i S.H. Muvekita.

Prijave se dostavljaju pismenim putem, u zatvorenim kovertama, na adresu: Općina Stari Grad Sarajevo, Služba za privredu, ulica Zelenih beretki br. 4, Sarajevo, navodi se u pozivu.

Na javni oglas se mogu prijaviti pravna i fizička lica, a prijave se dostavljaju pismeno na adresu Općine Stari Grad Sarajevo (Zelenih beretki 4). Zainteresovani su mogu prijaviti do  28. septembra, 2020. godine.

Tabelarni prikaz poslovnih prostora koji su na javnom oglasu (lokacija, stepen oštećenja, površina i struktura, početni nivo zakupnine, djelatnost koja se može obavljati, novčani polog), kao i informacije o načinu učešća i ostalo, pogledajte ovdje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije