Investicije / NEKRETNINE

Otvoren javni oglas za zakup poslovnih prostora u Starom Gradu

12.07.2021. 11:45 / Izvor: Akta.ba

Općina Stari Grad objavila je Javni oglas za dodjelu u zakup 17 poslovnih prostora u najužoj jezgri općine Stari Grad.

Poslovni prostori nalaze se u ulicama: Jaroslava Černija br. 1, Trg fra Grge Martića br. 4, Zelenih beretki br.14, Saliha Hadžihusejnovića Muvekita br.9, Štrosmajerova br.3/I, Mula Mustafe Bašeskije br.63, Gajev trg br.4, Mula Mustafe Bašeskije br.14, Oprkanj br.10, Despića br.3, Gazi Husrev-begova br.34, Halači br.1, Luledžina br.12, Karpuzova br.34, Čizmedžiluk br.5, Ćurčiluk mali br.18 i Edhema Mulabdića br.2.

Javni oglas je otvoren osam dana, počevši od 10. jula, 2021. godine, a detalje o poslovnim prostorima i načinu prijave možete pročitati na linkovima ispod:

Tabelarni prikaz poslovnih prostora koji su na javnom oglasu (lokacija, stepen oštećenja, površina i struktura, početni nivo zakupnine, djelatnost koja se može obavljati, novčani polog), kao i informacije o načinu učešća i ostalo, pogledajte ovdje.

Obrazac za prijavu na Javni oglas za dodjelu u zakup poslovnih prostora (komercijalni oglas) možete pogledati i preuzeti ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije