Investicije / PROJEKTI

Ovo je projekat koji će zauvijek promijeniti izgled Zenice (Video)

O kakvom se kapitalnom projektu koji se treba graditi na prilazima Zenici u narednih sedam godina, ilustruje video.

05.03.2020. 13:57 / Izvor: Akta.ba

Kompanija “Rasiyat” predstavila je dosadašnje aktivnosti i rezultate ostvarene u pogledu realizacije projekta izgradnje trgovačkog centra i rekreativnog kompleksa na zemljištu smještenom u Poslovno rekreativnoj turističkoj zoni “Zenica Jug”.

O kakvom se kapitalnom projektu koji se treba graditi na prilazima Zenici u narednih sedam godina, ilustruje video kojeg su pripremili investitori iz Saudijske Arabije, piše zenicainfo.ba.

 

Prema projektu, planirana je izgradnja trgovačkog centra i rekreativnog kompleksa u Poslovnoj zoni Zenica-Jug, te kako bi trebao izgledati taj dio Poslovne zone. 

"Ukoliko dođe do realizacije ovog projekta Zenica će potpuno promijeniti imidž, a gotovo dvije hiljade Zeničana dobit će priliku za zaposlenje", poručio je gradonačelnik Zenica Fuad Kasumović koji se jučer sastao s delegacija kompanije Rasiyat, iz Ujedinjenih Arapskih Emirata na čelu s direktorom Muhammadom A. Al-Yamanijem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije