Investicije / URBANIZAM

Počela izgradnja dječijeg igrališta u banjalučkoj Adi

Svjetlana Ćurković iz kompanije “Market As”, kazala je da za njihovu kompanijiu predstavlja čast to što će učestvovati u velikoj akciji izgradnje igrališta koju sprovodi Gradska uprava.

17.02.2020. 07:57 / Izvor: Akta.ba

U naselju Ada, počela je izgradnja dječijeg igrališta. Ovo je ukupno 26. igralište u gradu koje će biti izgrađeno zahvaljujući saradnji Grada i društveno odgovornih kompanija, a donator sredstava za novo igralište u Adi je kompanija „Market As“ dok je Grad obezbijedio tehničku dokumentaciju.

Ada je veliko i novo naselje, a nadam se da će biti i dosta djece na igralištu. Ovaj put zahvalnost za donaciju dugujemo kompaniji “Market As”. Vrijednost ulaganja je oko 40.000 maraka, a izvođač radova je preduzeće „Građenje Đurić“. "Vjerujem da će deca iz ovog naselja dobiti lijepo i ugodno mjesto za igru", rekao je gradonačelnik Igor Radojičić, koji je prisustvovao početku radova.

Svjetlana Ćurković iz kompanije “Market As”, kazala je da za njihovu kompanijiu predstavlja čast to što će učestvovati u velikoj akciji izgradnje igrališta koju sprovodi Gradska uprava.

"Mi smo društveno dogovorna kompanija koja je uvijek voljna da pomogne u ovakvim projektima i biće nam zadovoljstvo da vidimo našu dječicu kako se igraju na budućem igralištu", rekla je Ćurković. Predsjednik Savjeta MZ Ada Saša Mićić, izjavio je da gradnja igrališta u Adi, naselju sa oko 8.000 stanovnika, predstavlja još jedan u nizu projekata koji će doprinijeti boljem i ugodnijem životu ovog velikog naselja, koje se ubrzano razvija.

Semafor u Adi

"Jedna od tema koja se dugo provalačila i kroz medije jeste izgradnja semafora na raskrsnici u Adi. Evo, danas, mogu objaviti da je potpisan ugovor sa izvođačem radova i očekujemo početak gradnje za desetak dana. Radovi će podrazumijevati promjenu geometrije same raskrsnice kao i izmještanje autobuskog stajališta", rekao je gradonačelnik.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije