Investicije / URBANIZAM

Počinje izgradnja nove klorne stanice Krča i nadzornog upravljačkog sustava

26.05.2018. 09:57 / Izvor: Akta.ba

U uredu načelnika općine Prozor-Rama 25. svibnja 2018. godine potpisan je Ugovor za modernizaciju CS Krupić, izgradnju nove klorne stanice Krča i nadzornog upravljačkog sustava.

Ugovor obuhvaća modernizaciju crpne stanice Krupić, a to obuhvaća: zamjenu postojećih crpki, rekonstrukciju sabirne komore, sanaciju građevniskog dijela objekta i prateće građevinske radove te ugradnju prateće elektro opreme.

Tu je također izgradnja nove klorne stanice na Krčima u okviru vodspremnika, izgradnja novog objekta, ugradnja sustava plinske klorinacije, ugradnja elektromagnetnih mjerača protoka i zamjena određenih ffazonskih komada u vodospremniku.

U sklopu tih radova bit će izvršena ugradnja nadzorno-upravljačkog sustava SCADA, koji će kontrolirati vodospremnike i klornatorske stanice Krča, vodospremnik Šlimac, Družinovići, Ometala, CS Krupić, SC Šlimac, te boster stanica Ometala.

Ugovore su potpisali u ime općine Prozor-Rama dr. Jozo Ivančević, a izvođači su JV: JKP “Vodograd” d.o.o Prozor-Rama, “Putovi” d.o.o. Grude i “Controlmatik” d.o.o. Mostar.

Vrijednost ugovorenih radova sa PDV-om je 2.656.370,00 KM od čega je osigurano iz EIB-a 1.977.627,47 KM, a iz Proračuna općine Prozor-Rama 678,742,53 KM.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije