Počinje izrada idejnog rješenja zgrade Policijske uprave Istočno Sarajevo

Investicije / PROJEKTI

Počinje izrada idejnog rješenja zgrade Policijske uprave Istočno Sarajevo

23.05.2020. 08:47 / Izvor: Akta.ba

Nakon što je prošlog mjeseca usvojila regulacioni plan koje se odnose na izgradnju savremene zgrade Policijske uprave Istočno Sarajevo, Opština Pale je objavila poziv za nabavka usluga izrade idejnog urbanističko - arhitektonskog rješenja zgrade Policijske uprave, saznaje poslovni portal Akta.ba.

Radi se o objektu koji će se nalaziti na površini od 5.000 kvadratnih metara.

Prema riječima načelnik opštine Pale Boško Jugović plan je da u narednih mjesec do dva bude završena kompletna dokumetacija, pa se onda ulazi u finansiranje.

"Sve radimo u koordinaciji sa Vladom Republike Srpske, Ministarstvom unutrašnjih poslova Srpske i Policijskom upravom Istočno Sarajevo jer oni znaju šta im treba i kako objekat treba da izgleda. Riječ je o specifičnom objektu, instalacijama, salama, određenim kancelarijama", rekao je Jugović.

Jugović je naglasio da će izgradnju savremenog objekta Policijske uprave Istočno Sarajevo finansirati Vlada Republike Srpske.

U okviru predviđene lokacije, potrebno je urbanističko - arhitektonski riješiti i oblikovati planirani objekat zajedno sa vanjskim uređenjem i priklјučcima objekta na postojeću infrastrukturu.

Rok za dostavljanje ponuda je 18.6.2020.godine.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Investicije