Počinje izrada idejnog rješenja zgrade Policijske uprave Istočno Sarajevo

23.05.2020. 08:47 / Izvor: Akta.ba
Počinje izrada idejnog rješenja zgrade Policijske uprave Istočno Sarajevo

Radi se o objektu koji će se nalaziti na površini od 5.000 kvadratnih metara.

Nakon što je prošlog mjeseca usvojila regulacioni plan koje se odnose na izgradnju savremene zgrade Policijske uprave Istočno Sarajevo, Opština Pale je objavila poziv za nabavka usluga izrade idejnog urbanističko - arhitektonskog rješenja zgrade Policijske uprave, saznaje poslovni portal Akta.ba.

Radi se o objektu koji će se nalaziti na površini od 5.000 kvadratnih metara.

Prema riječima načelnik opštine Pale Boško Jugović plan je da u narednih mjesec do dva bude završena kompletna dokumetacija, pa se onda ulazi u finansiranje.

"Sve radimo u koordinaciji sa Vladom Republike Srpske, Ministarstvom unutrašnjih poslova Srpske i Policijskom upravom Istočno Sarajevo jer oni znaju šta im treba i kako objekat treba da izgleda. Riječ je o specifičnom objektu, instalacijama, salama, određenim kancelarijama", rekao je Jugović.

Jugović je naglasio da će izgradnju savremenog objekta Policijske uprave Istočno Sarajevo finansirati Vlada Republike Srpske.

U okviru predviđene lokacije, potrebno je urbanističko - arhitektonski riješiti i oblikovati planirani objekat zajedno sa vanjskim uređenjem i priklјučcima objekta na postojeću infrastrukturu.

Rok za dostavljanje ponuda je 18.6.2020.godine.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije