Pogledajte kako napreduju radovi na izgradnji objekta Sarajevo Tower

18.06.2018. 11:59 / Izvor: Akta.ba
Pogledajte kako napreduju radovi na izgradnji objekta Sarajevo Tower

Planirano je da se druga etaža penthausa projektuje u dogovoru sa kupcima, kako bi se prostor maksimalno prilagodio njihovim željama.

U toku je izgradnja stambeno-poslovnog objekta Sarajevo Tower sa planiranom visinom od 26 spratova, piše sa-c.net.

Objekat se nalazi između ulica Džavida Haverića i Kolodvorska. Saobraćajni pristup zgradi je nešto na što je obraćena posebna pažnja i uradilo se sve kako bi se spriječile gužve i saobraćajni "čepovi".

Tako je izlaz iz podzemnih garaža na ulicu Džavida Haverića sa sjeverne strane, dok je na južnoj strani predviđena nova saobraćajnica okomita na objekat koja spaja južni izlaz iz podzemnih garaža i Kolodvorsku ulicu. Saobraćaj u mirovanju je riješen podzemnim garažama i vanjskim parkinzima na nivou prizemlja, a kojima je omogućen prilaz i sa sjeverne i južne strane "Sarajevo Tower"-a.

Stanovi su rasporođeni od 3. do 26. sprata. Na prvih osam etaža stambenog dijela zgrade (od 3. do 11. sprata) predviđeno je da svaki sprat ima po 22 stana. Na narednih 10 etaža (od 12. do 22.) na svakoj etaži je 18 stambenih jedinica, dok će se penthausi nalaziti na 23. i 24. spratu, kao i na 25. i 26.

Planirano je da se druga etaža penthausa projektuje u dogovoru sa kupcima, kako bi se prostor maksimalno prilagodio njihovim željama. Nakon što bude završen, "Sarajevo Tower" će imati više od 350 stambenih jedinica.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije