Investicije / NEKRETNINE

Poslovna zona u Ramićima: Na prodaju građevinska parcela

03.07.2018. 08:15 / Izvor: Akta.ba

Grad Banja Luka raspisao je oglas o prodaji građevinske parcele površine 6.805 m² u Poslovnoj zoni u Ramićima.

Ovo neizgrađeno gradsko građevinsko zemljište u svojini Grada Banja Luka ponuđeno je na prodaju putem usmenog javnog nadmetanja-licitacije, koja će biti održana 18. jula u zgradi Gradske uprave, u sali br. 238/II, sa početkom u 12 časova.

Procijenjena tržišna vrijednost zemljišta je 29,50 KM po kvadratu.

U skladu sa Regulacionim planom "Poslovna zona Ramići – Banja Luka" predmetno zemljište je namijenjeno za izgradnju objekata privredne djelatnosti.

Pravo učestvovanja u postupku licitacije imaju domaći i strani privredni subjekti (po principu reciprociteta) – koji obavljaju proizvodnu djelatnost (pretežno čista industrija), djelatnost u vezi sa novim tehnologijama, razvojno-istraživačkom djelatnošću i uslužnom djelatnošću, odnosno djelatnostima predviđenim Regulacionim planom "Poslovna zona Ramići-Banja Luka".

Svi zainteresovani ponuđači – sa pravom učešća, dužni su dostaviti urednu prijavu za licitaciju, neposredno do 16. jula, do 13:00 časova, na protokol Gradske uprave Grada Banja Luka, kancelarija broj 14, sa naznakom prijava za licitaciju – za nepokretnost poslovna zona "Ramići-Banjaluka" – za komisiju.​​

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije