Investicije / PROJEKTI

Postavlja se zaštitna obloga na dječijim igralištima u gradskom parku

Trenutno se izvode radovi pripreme i nanošenje crnog gumenog granulata debljine 13 mm (tartan) na sve betonske rubove dječijih igrališta u parku.

07.09.2015. 15:53 / Izvor: Akta.ba

Izradom i ugradnjom antistresne i antireumatske obloge na dječijim igralištima u gradskom parku u Općini Jablanica, koje obavlja firma SPORT NET INŽINJERING d.o.o. Široki Brijeg, koja je izabrana kao najpovoljniji ponuđač usluga, umnogome će se poboljšati bezbjednost i kvalitetnija fizička  zaštita  za brojnu jablaničku djecu i njihove roditelje, navode iz Općine Jablanica.

Trenutno se izvode radovi pripreme i  nanošenje crnog gumenog granulata debljine 13 mm (tartan) na sve betonske rubove dječijih igrališta u parku, a konačni izgled  će se postići nanošenjem zelene  poliuretanske šprice debljine 1,5 mm, što će u konačnici osim bezbjedonosnog aspekta imati i ljepši izgled igrališta. Vrijednost radova iznosi 5.308,88 KM, navodi se na web stranici Općine. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije