Potpisan ugovor za asfaltiranje cesta u Općini Prozor-Rama

11.09.2015. 08:52 / Izvor: Akta.ba
Potpisan ugovor za asfaltiranje cesta u Općini Prozor-Rama

Općina Prozor-Rama nastavlja sa ulaganjima u infrastrukturu po naseljima u općini Prozor-Rama. Danas je u uredu načelnika općine potpisan Ugovor za asfaltiranje lokalnih betonskih i makadamskih cesta u općini Prozor-Rama – I. faza.

Općina Prozor-Rama nastavlja sa ulaganjima u infrastrukturu po naseljima u općini Prozor-Rama. Danas je u uredu načelnika općine potpisan Ugovor za asfaltiranje lokalnih betonskih i makadamskih cesta u općini Prozor-Rama – I. faza. Ugovor su potpisali načelnik općine Jozo Ivančević i Filip Milić, direktor firme "Livnoputovi" d.o.o. iz Livna.  Natječaj za ovaj posao raspisan je  13. srpnja 2015. godine.      

Po ovom ugovoru radovi će se izvršiti na sljedećim dionicama: Uzdol (Cer – Groblje), Donja Vast, Krančići, Kolakušići – Mađari. Ovim Ugovorom obuhvaćene su i dionice u Prozoru: naselja Krča I. i Krča II., te dionice na Borovnici i dio Splitske ulice.

Vrijednost potpisanog ugovora je 530.539,58 KM.

Načelnik Ivančević ovom prigodom je izjavio kako Općina Prozor-Rama nastavlja sa ulaganjima u infrastrukturu, napose putove i vodovode, jer to su najvažnije infrastrukturne potrebe naših građana. U općini Prozor-Rama veliki broj je naselja, te su ona u velikom broju i dosta udaljena od središta općine, tako da će trebati još nekoliko godina ulaganja u lokalne ceste kako bi se postigao željeni i kvalitetni pristup tim naseljima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije