Investicije / PROJEKTI

Potpisan ugovor za sanaciju krova društvenog doma u Jelićkoj

15.04.2020. 08:44 / Izvor: Akta.ba

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković i direktor preduzeća "Balkan kop - Đurđevak" doo Banja Luka Sanja Dobraš potpisali su ugovor o sanaciji dijela krovne konstrukcije društvenog doma u selu Jelićka.

"I u ovim teškim trenucima borbe sa virusom korona grad Prijedor nastoji završiti poslove oko niza tendera koji su vezani za neodložne poslove", rekao je gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković nakon potpisivanja ugovora.

On je dodao da je ovo jedna bitan posao jer se Gradska uprava opredijelila da sanira najneophodnije dijelove objekata, a to su u ovom slučaju, kako je rekao, krovne konstrukcije na kojima dolazi do prokišnjavanja.

"Očekujem da će ovaj posao biti urađen u skladu sa projektom i na vrijeme i da dom u Jelićkoj spasimo od propadanja", rekao je Đaković.

Direktor preduzeća "Balkan kop-Đurđevak, Sanja Dobraš je zahvalila Gradskoj upravi što se odlučila za njihovu ponudu i izrazila spremnost da projekat odmah realizuje dodajući da će se sa radovima odmah startovati.

"Možda sa radovima počnemo i prije vaskršnjih praznika. Sav potreban materijal smo nabavili. Uglavnom ćemo nastojati da posao uradimo u što kraćem roku, a možda čak i prije roka" , rekla je Dobraševa.

Vrijednost ovog projekta je 7.500,00 KM bez PDV-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije