Potpisani ugovori za asfaltiranje cesta

Investicije / PROJEKTI

Potpisani ugovori za asfaltiranje cesta

19.05.2016. 14:10 / Izvor: Akta.ba

 Ugovori za asfaltiranje cesta u općini Prozor-Rama potpisali su, nakon provedene natječajne procedure, načelnik te općine Jozo Ivančević i direktor tvrtke "Putovi" d.o.o. Grude Rajko Ćutuk.

Ugovor obuhvaća asfalitranje cesta za naselja Križ na Uzdolu, Gornje i Donje Brajke te Poda-Memići u Ljubuncima, Orašac, Maglice, Proslap-Kozo i Dubo. Potpisanim ugovorom također su obuhvaćena i druga naselja koja nisu pojedinačno nabrojana, no sastavni su dio okvirnog ugovora, javlja Fena.

Pored spomenutoga, potpisan je i Ugovor s tvrtkom „Livnoputovi" d.o.o. koju zastupa direktor Filip Milić prema kojem će biti izvršeno asfaltiranje Regionalne ceste R 418 b, Dobroša - Glibe i Kute - Šćipe.

Iz Općine Prozor-Rama naglašavaju kako je riječ o regionalnoj cesti za koju se HNŽ nije oglasio iako je, kako su priopćili, to njihova nadležnost.

- Dio ceste Dobroša - Glibe je preskočen, odnosno namjerno izostavljen. No zbog naselja, gospodarskih i turističkih objekta koji se nalaze na ovoj cesti općina ulaže svoja sredstva. To je još jedan primjer kako se Županija odnosi prema ovoj općini - priopćili su iz Općine Prozor-Rama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Investicije