Hidrokop radi na izgradnji lokalnih puteva u Gradišci, projekt od 615.000 KM

09.08.2019. 12:56 / Izvor: SRNA
Hidrokop radi na izgradnji lokalnih puteva u Gradišci, projekt od 615.000 KM

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić i direktor građevinskog preduzeće "Hidrokop" iz Banjaluke Radislav Babić potpisali su danas ugovor za izgradnju.

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić i direktor građevinskog preduzeće "Hidrokop" iz Banjaluke Radislav Babić potpisali su danas ugovor za izgradnju 5,5 kilometara lokalnih puteva, čija je ukupna vrijednost 615.000 KM.

Adžić je naveo da je riječ o putevima u mjesnim zajednicama Kijevci, Turjak, Gornji i Donji Podgradci, Gornji i Donji Karajzovci i Laminci, istakavši da su sredstava obezbijeđena iz gradskog budžeta.

On je istakao da su ove putne komunikacije odabrane na osnovu razgovora sa građanima i analiza koje su pokazale koji su to prioritetni pravci, na kojima je veća frakvencija vozila i gdje ima više domaćinstava.

"Napravili smo strategiju i raspisali tender, gdje je napovoljniji bio `Hidrokop`, koji se već dokazao kao odgovoran i savjestan izvođač radova na prethodnim projektima na području Gradiške", rekao je Adžić.

On je istakao da očekuje početak radova veoma brzo i izrazio uvjerenje da će posao biti završen u planiranim rokovima, odnosno do kraja građevinske sezone.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije