Grawe otvorio poslovni centar u Banjaluci

Investicije / NEKRETNINE

Grawe otvorio poslovni centar u Banjaluci

Banjalučko društvo "Grawe osiguranje" jučer je u najvećem gradu RS otvorilo svoj poslovni centar u koji je zajedno s matičnim koncernom iz Austrije investirao 6,3 miliona KM.

14.12.2012. 08:48 Izvor: / Nezavisne novine

 

grawe

Banjalučko društvo "Grawe osiguranje" jučer je u najvećem gradu RS otvorilo svoj poslovni centar u koji je zajedno s matičnim koncernom iz Austrije investirao 6,3 miliona KM.

Otmar Ederer, predsjednik Uprave koncerna "Grawe" iz Austrije, koji je sa predsjednikom Upravnog odbora banjalučkog "Grawe osiguranja" Markom Mikićem svečano otvorio objekat, kazao je u obraćanju mnogobrojnim zvanicama da ovaj događaj predstavlja veliki korak za tu kompaniju.

Ukazujući da "Grawe" u Austriji ima izuzetno dugu tradiciju, te da će iduće godine obilježiti 185 godina rada, što im je dalo nemjerljivo iskustvo prema kojem su u Banjaluci stvorili zdravu osiguravajuću kuću.

"Prije 11 godina odlučili smo osnovati društvo za osiguranje u Banjaluci i u tom periodu dobili smo izuzetno veliki broj klijenata i za to smo im veoma zahvalni. Sada smo se odlučili na korak više, da napravimo poslovnu zgradu", istakao je Ederer, izražavajući zahvalnost investitoru, izvođačima radova, prisutnim zvanicama, a posebno predstavnicima Agencije za osiguranje RS.

Ederer je naglasio da kompanija sve vrijeme nastoji da se pokaže kao snažan i dobar investitor u RS, navodeći da će se i u predstojećem periodu ponašati u skladu s tom reputacijom.

"Naša osnovna logika, u skladu s našom istorijom dugom 184 godine, je dugoročnost, što pruža garanciju klijentima da ćemo i u budućnosti prema njima zadržati pozitivan odnos", rekao je on.

U "Grawe osiguranju" kažu da im novi objekat, površine 2.150 kvadratnih metara moderno opremljenog kancelarijskog prostora, daje osnov za dalji rast i razvoj na tržištu osiguranja u RS, te stvara bolje uslove za rad zaposlenih i pružanje usluga klijentima.

Izgradnja objekta "Grawe osiguranja" u Banjaluci sa 2.150 kvadratnih metara moderno opremljenog kancelarijskog prostora trajala je manje od godinu dana.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije