PROSTOR prvi u BiH usvaja RICS standarde poslovanja

05.05.2014. 12:53 / Izvor: eKapija.ba
PROSTOR prvi u BiH usvaja RICS standarde poslovanja

Kao dio opredjeljenja da našim klijentima pružamo usluge na najvišem nivu, PROSTOR d.o.o. je prva firma u Bosni i Hercegovini koja je na poziv the Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) .

Kao dio opredjeljenja da svojim klijentima pruži usluge na najvišem nivu, PROSTOR d.o.o. je prva firma u Bosni i Hercegovini koja je na poziv the Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) odlučila da usvoji RICS-ove Standarde za Brokere i Agencije za posredovanje pri prometu nekretnina (REABS) kao najbolju praksu za sve svoje poslovnice i agente u Bosni i Hercegovini.

Kako navode iz Agencije PROSTOR, ovi standardi pružaju smjernice za globalno najbolju praksu po kojoj Agencije za nekretnine i brokeri treba da posluju.

Njihova svrha je da se osigura da klijenti dobijaju objektivne savjete na profesionalan način, koji je u skladu s međunarodno priznatim standardima. Standardi postavljaju okvir za najbolju praksu u obavljanju posla i pružanju usluga Agencija za promet nekretninama, uz uvažavanje lokalnog zakonodavstva i specifičnosti tržišta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije